Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь

Дневник пользователя dvaadventure

Перенос сайта на хостинг. Выполнение резервного копирования. Синхронизация изменений.
Добавлено dvaadventure, Четверг, Июль 10, 2014 - 08:46

Иногда в период создания сайтов нужно переместить данные на иной компьютер, где есть также настроенный веб-хостинг. Также надо незабывать про то что со временем веб-ресурс вынужден будет оказаться на отдельном, уже боевом сервере. Мы напишем вам, как именно это выполнить для Drupal-сайта. В этой статье мы обсудим: Перенесения drupal-сайта с одного хостинга на иной. Резервное копирование (бэкапы) Drupal сайта. Синхронизирование изменений между веб-сайтами.



Все про модулі Migrate, Radioactivity
Добавлено dvaadventure, Понедельник, Июль 7, 2014 - 14:09

Розраховуючи структуру свого сайту, в котрому є багато блог-постів, дуже часто програмісти мучаться наступним питанням: саме як зробити їхнє сортування на ресурсі, або як саме зробити, щоби найбільш цікаве не загубилося між нового вмісту. Представимо, ніби у Вас є розділ з цікавими і пізнавальними постами, які багато пишуть коментарі, обговорюють, часто читають. І тут з'являється необхідність показувати ці статті користувачам у такому способі, щоби свіжі показувалися першими, але при цьому найпопулярніші пости не пропадали внизу. Для таких випадків розроблений модуль "radioactivity". В даному модулі є абстрактна величина - Енергія, при допомозі яокої і встановлюється послідовність відтворення статей. Настроїти модуль можете пройшовши по шляху Admin/structure/radioactivity. При включенні поля виду Radioactivity до матеріалу ми можемо вибрати профіль налаштувань для нього.



Данные про модули Radioactivity, Migrate
Добавлено dvaadventure, Понедельник, Июль 7, 2014 - 13:45

Планируя архитектуру сайта, на каком будет иметься много материалов, достаточно часто программисты маются следующим вопросом: как именно реализовать ихнюю сортировку по ресурсу, либо как именно сделать, чтобы самое интересное не потерялось среди свежего контента. Давайте предложим, будто Вы имеете блог с очень интересными и познавательными постами, которые люди всегда читают, пишут комментарии, оценивают. Вот и зарождается потребность отражать эти посты пользователям в таком порядке, чтоб все новые выводились первыми, и при этом самые популярные статьи не скрывались где-то внизу. Для эти случаев прекрасно подходит модуль "radioactivity". В нем имеется абстрактная величина - Энергия, при помощи которой и указывается порядок воспроизведения статей. Сделать настройку модуля можно пройдя по пути Admin/structure/radioactivity. При добавлении поля вида Radioactivity к материалу вы можете избрать профиль настроек для модуля.



Lviv Euro Drupal Camp 2014
Добавлено dvaadventure, Понедельник, Июль 7, 2014 - 07:58

За останні декілька місяців ми встигли побути на двох міжнародних Drupal-дійствах: DrupalCon North America в місті Остін, drupal developer days в Сегеді (Угорщина). І тепер нам вже поза сумнівом мається з чим прирівняти те, що увійшло до звичаю Львівської Drupal- події. І нашу команду утішає той факт, що незважаючи на географію, зв'язує цих людей поділитися власним досвідом, взаємна хвиля відкритості у спілкуванні, погуляти в повну силу, прагненні надати допомогу один одному.



LvivEuro Drupal Camp 2014
Добавлено dvaadventure, Пятница, Июль 4, 2014 - 14:46

За минулі декілька місяців наша компанія встигла погостювати на двох міжнародних Друпал-подіях: drupal dev days в Угорщині, North American DrupalCon в США. І зараз нам вже безперечно є з чим прирівняти те, що увійшло до традиції Друпал-кемпа у Львові. І усіх нас радує факт, що недивлячись на географію, єднає усіх людей прагнення надати допомогу друг-другу, погуляти в повну міру, поділитися особистими знаннями, загальна позитивна хвиля відкритості у спілкуванні.



Львовский Друпал кемп
Добавлено dvaadventure, Пятница, Июль 4, 2014 - 14:14

За прошедшие полгода наша команда сумела погостить уже на 2 межнациональных Друпал-событиях: DrupalCon Austin в США, Drupal Dev Days в Сегеде. И теперь уже нам отчетливо есть с чем сравнить то, что уже вошло в традицию Львовского Drupal-события. И нас радует тот факт, что несмотря на дальность, воссоединяет этих людей обоюдная волна искренности в общении, навеселиться в полную меру, поделиться своими навыками, желание помочь один одному!



Набори для дитячої творчості
Добавлено dvaadventure, Пятница, Июль 4, 2014 - 08:12

Для різнобічного становлення крихітки важливо надати дитині право для складання шедеврів творчості своїми руками. Добре обраний набір дитячої творчості, з урахуванням статі, віку, інтересів, пристрастей, підсоблять Вашому дитинчаті поліпшити образне мислення, дрібну моторику, фантазію, ну і, звичайно ж, отримати задоволення, як і від процедури, так і від самого творіння. Ці набори на довгий час і з корисністю захоплюють дітей, даючи своїм мамам і татам трохи вільного часу. Ще набори для творчості можуть послужити чудовою причиною, захоплююче провести особистий час з малюком. Купити розвиваючі набори для дітей Ви можете в магазині Creativity. На нашому сайті подані набори для творчості, які будуть цікавими як хлопчикам, так і дівчаткам. Всі дитячі набори для творчості, які Ви зможете вибрати в нашому магазині, виготовляються по всіх прийнятих нормах, являються безпечними, випущені з екологічно-чистих матеріалів, сертифіковані.



Створення сайтів на Drupal
Добавлено dvaadventure, Пятница, Июль 4, 2014 - 07:33

Вірно і якісно створений web-сайт - це найбільш оперативний образ, котрий вживають зараз для надання послуг споживачам, для продажу всяких виробів, для знайомства користувачів з значимою для них інформацією. Наша компанія має великий досвід в цих напрямах і забирає одне з головних місць в сфері інтернет-маркетингу. Самі ключові послуги, які ми надаємо це: створення і розробка сайтів на Drupal. Якщо тільки у вас утворилася ідея розробки сайту, але Ви не знаєте до кого саме попрямувати по допомогу - IT-фірма InternetDevels буде рада допомогти Вам. З великим задоволенням наша компанія приступить за створення сучасного інтернет магазину, функціонального корпоративного сайту, модного і надійного інтернет порталу, запам'ятовуючого сайту-візитки. Для того, щоби розшукати наші контакти, вимагається тільки ввести у пошуку: розробка сайтів на Drupal



Разработка сайтов на Drupal
Добавлено dvaadventure, Пятница, Июль 4, 2014 - 06:59

Верно и качественно разработанный сайт - наиболее высокоэффективный способ, какой задействуют в данное время для продажи всяких изделий, для предоставления всяческих услуг потребителям, для ознакомления заинтересованных юзеров с ценной информацией. Наша IT-организация имеет огромный опыт в этих направлениях и захватывает одно из первых мест в области интернет-маркетинга.



Создание сайтов
Добавлено dvaadventure, Четверг, Июль 3, 2014 - 08:48

Точно и качественно разработанный сайт - наиболее действительный инструмент, который применяют сейчас для указания различных услуг потребителям, для продажи всевозможных изделий, для ознакомления пользователей с ценной информацией. Наша IT-компания имеет громадный опыт во всех этих направлениях и занимает одно из первых мест в области интернет-маркетинга.



Syndicate content
реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Апрель 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту