Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь

Ресторанний консалтинг і тренінги

Ресторанний консалтинг і тренінги
Добавлено НовиковаТаисия, Пятница, Декабрь 27, 2019 - 15:59

Бізнесмени часто не знають, як удосконалити свій бізнес. Якщо ви маєте корпоративну справу, маєте бажання її удосконалити, вам слід звернутися до бізнес-спільноти, яка зможе допомогти вам у цьому. Якщо ви маєте свою мережу крутих закладів, вам зможе допомогти у їх покращені відомий бізнесмен-ресторатор Роман Хорзов.
На khorzov.com ви зможете прочитати про його діловий досвід та основні застосування його методики у дії. Багато підприємців з різних країн світу вже використовують методи, які він запропонував. Зараз ресторанний консалтинг в Україні https://khorzov.com/ua/ стає дуже крутим, адже саме завдяки цій ресторанній справі ви зможете гарно заробляти. В наш час майже у кожного підприємця, який має власний ресторан є бажання, щоб його заклад став відомим, або перевтілився у мережу.
Якщо у вашого ресторану є багато точок і досить великий штат, вам потрібно час від часу проводити тренінги. Досвід управління і економічний досвід бізнес-тренера дасть змогу вашому ресторану вийти досить швидко на новий рівень. Вам будуть надані теоретичні і практичні ідеї, за допомогою яких ви зможете просувати ваш заклад. Цілі, задачі і ідеї, які загалом можуть бути використані у роботі, зможуть покращити роботу соціальної сфери і маркетингову стратегію. Якщо вам потрібно надати послуги з бізнес-адміністрування, ви також можете звертатися. Багато хто розуміє, що саме фінансовий аудит є дуже важливим, але не всі розуміють цільові його функції.
Якщо ви тільки маєте ідею запатентувати ім’я і у майбутньому відкрити новий заклад, вам слід мати меню кухні і напоїв, яке зможе зацікавити кожну людину. Система управління, правильне розташування, гарний інтерфейс – це все те, чим також займаються «під ключ». Якщо ви бачите, що ваш персонал наполегливо працює, але клієнтів не збільшується, вам треба бути запропонований експрес-курс навчання кадрів. Зараз велика кількість закладів по всій Україні звертаються також і за порадами, які пов’язані із розробкою концепцій ресторанів.
Ви можете зателефонувати до спеціаліста за телефоном +380674427121, і домовитись про зустріч. Як правило, багато відгуків про спеціаліста є у групах Facebook. Ви також можете не сумніватися в тому, що перший тренінг буде надзвичайно інтенсивний і вже саме на першому тренінгу ви зможете відкрити багато нового для себе. Фахівець має досвід ведення бізнесу не тільки в Україні, а і за її межами. Ви можете зателефонувати до спеціаліста, якщо вам потрібно провести тренінг на іноземній мові, або просувати свою справу за кордоном.



Отправить комментарий
  • Разрешенные теги HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <hr>
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will be automatically converted to links
Больше информации об опциях форматирования Captcha Image: you will need to recognize the text in it.
Пожалуйста введите буквы/цифры которые Вы видите на картинке (сорри за неудобства - защита от спам-роботов).

реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Апрель 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту