Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь

Історія компанії Piaget

Історія компанії Piaget
Добавлено leon.kartagin, Вторник, Январь 18, 2022 - 09:28

Компанії Piaget – це ювелірно-годинний Будинок із 146-річною історією. За десятиліття розвитку бренд створив відомий стиль у годинниковому мистецтві, поєднавши його з ювелірною майстерністю. Сьогодні дизайнери компанії Piaget втілюють історичну спадщину сім'ї Пьяже та сучасні інновації в ювелірно-годинних шедеврах, які захоплюють оригінальністю та зачаровують вражаючою красою.

Засновник компанії Piaget Жорж-Едуар Пьяже
Компанію Piaget заснував у 1874 році 19-річний Жорж-Едуар Пьяже (Georges Edouard Piaget) у Ла-Кот-о-Фе, селі у горах Юра, Швейцарія. Спочатку це була годинникова майстерня на сімейній фермі, де Жорж-Едуар Пьяже виробляв компоненти та високоточні механізми. Для компанії Пьяже вибрав девіз: "Завжди роби краще, ніж це необхідно", який протягом всієї історії Piaget сприяв самовдосконаленню та успіху бренду. Незабаром репутація Piaget поширилася за межі Ла Кот-о-Фе. Компанія почала постачати компоненти та механізми для престижних брендів Швейцарії.

У 1911 році управління бізнесом перейшло до Тімоти Пьяже (Timothée Piaget), сина Жоржа-Едуара Пьяже. Під управлінням Тімоті компанія Piaget від виробництва механізмів перейшла до створення розкішного кишенькового та наручного годинника.

У 1943 році сім'я Пьяже зареєструвала ім'я Piaget як торгову марку. У цей час розвивати годинникове мистецтво Piaget продовжило третє покоління сім'ї – брати Джеральд (Gérald Piaget) та Валентин Пьяже (Valentin Piaget). Брати доклали багато зусиль для становлення світового визнання компанії, а також урізноманітнили асортимент продукції та створили фірмовий стиль бренду.

Зі зростанням клієнтури та збільшенням замовлень, годинниковій майстерні Piaget знадобилося розширення. В 1945 компанія відкрила нову мануфактуру в Ла-Кот-о-Фе.

Калібри 9P та 12Р
Валентин Пьяже працював над зменшенням товщини механізмів і зробив революцію у світі годинникового мистецтва, створивши ультратонкий калібр, який став фірмовим знаком Piaget. В 1957 механічний калібр з ручним підзаводом 9P справив неймовірний успіх на ярмарку в Базелі. Товщина механізму становила 2 мм. А в 1960 році Piaget представила автоматичний калібр 12P товщиною 2,3 мм, визнаний Книгою рекордів Гіннесса найтоншим механізмом із автоматичним підзаводом золотим мікро-ротором.

Сальвадор Далі та лімітована колекція Piaget
Крім годинного ремесла Валентин Пьяже відкрив новий напрямок для компанії – ювелірне мистецтво. Наприкінці 50-х компанія Piaget купила виробничі цехи в Женеві, які спеціалізувалися на ювелірній справі та роботі з дорогоцінним камінням. Перші ювелірні прикраси Piaget представила у 1959 році у бутику бренду Salon Piaget у Женеві. Salon Piaget брати П'яже задумали як гостинне місце, де клієнти знайомитимуться з творами ювелірного та годинникового мистецтва Будинку. З цього часу Piaget зачаровує шанувальників ювелірними прикрасами та творами Високого ювелірного мистецтва.



Отправить комментарий
  • Разрешенные теги HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <hr>
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will be automatically converted to links
Больше информации об опциях форматирования Captcha Image: you will need to recognize the text in it.
Пожалуйста введите буквы/цифры которые Вы видите на картинке (сорри за неудобства - защита от спам-роботов).

реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Март 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
28 29 30 31

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту