Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь

Електрики рекомендують ці 4 поради для зниження споживання електроенергії

Електрики рекомендують ці 4 поради для зниження споживання електроенергії
Добавлено EasyTune, Понедельник, Июнь 12, 2023 - 08:54

Ви турбуєтеся про те, скільки ви витрачаєте на рахунки за електрику щомісяця? Це часта причина занепокоєння домовласників у Івано-Франківську, Черкасах и других районах України. К щастю, є багато кроків, які ви можете зробити, щоб знизити споживання електроенергії у вашому домі. Деякі з кроків поважних електриків, наприклад, від експертів з електротехніки, рекомендують спробувати наступне.

Перевірте рейтинг Energy Star

Проведіть час, щоб переглянути рейтинг Energy Star конкретного пристрою, перш ніж купувати його. Це особливо важливо, якщо ви будете заміняти енергоємні пристрої, такі як холодильники або кондиціонери. Зазвичай, якщо ви хочете максимізувати свої довгострокові заощадження, вам слід вибирати пристрій з найвищим рейтингом енергоефективності, який ви можете собі дозволити.

Встановіть диммерні перемикачі

Доми, які не отримують багато природного світла, часто змушені покладатися на лампи, щоб підтримувати достатнє освітлення. Це може легко призвести до додаткових сотень гривень на вашому рахунку за електроенергію щороку. Найкращим рішенням цієї проблеми буде попросити перевірених електриків встановити диммери по всьому будинку. Це дозволяє вам контролювати, скільки енергії споживають ваші лампи, а також адаптувати інтенсивність світла до ваших точних потреб в будь-який момент часу.

Використовуйте функцію таймера

Велика кількість кондиціонерів оснащені функцією таймера. Використовуйте це на свою користь. Встановіть таймер на вимкнення пристрою приблизно за годину до сигналу будильника. У вашій кімнаті повинно залишатися достатньо прохолодно ще кілька годин, навіть якщо ваш кондиціонер вимкнений. На початку може здатися, що одна година не так вже й багато, але вона визначено накопичується. З часом ви зможете заощадити сотні гривень на рахунках за електроенергію.

Промийте холодною водою

Відомо, що пральні машини споживають велику кількість енергії при кожному використанні. Це може бути проблематичним, якщо вам потрібно запускати більше одного повного завантаження кожного разу, коли ви використовуєте пральну машину. Прання одягу в холодній воді може допомогти вам заощадити приличну суму грошей, оскільки ви не будете змушувати вашу систему одночасно використовувати нагрівач води. Звичайно, ви повинні переконатися, що те, що ви пранете, витримує холодну воду.

Є ще ряд кроків, які ви можете підійняти, щоб знизити споживання електроенергії, але ви можете принаймні почати з виконання кроків, описаних вище. Якщо ви хочете дізнатися більше про економію енергії, ви можете легко звернутися за допомогою до свого улюбленого електрика.

А також, відвідайте сайт https://220.dp.ua/ для більш детальної інформації про зниження споживання електроенергії та електротехнічних послуг в Україні.



Отправить комментарий
  • Разрешенные теги HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <hr>
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will be automatically converted to links
Больше информации об опциях форматирования Captcha Image: you will need to recognize the text in it.
Пожалуйста введите буквы/цифры которые Вы видите на картинке (сорри за неудобства - защита от спам-роботов).

реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Апрель 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
26 27 28
29 30          

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту