Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь

Дневник пользователя leon.kartagin

Виникнення годинників марки Jaquet Droz
Добавлено leon.kartagin, Воскресенье, Февраль 20, 2022 - 20:13

Одна з найстаріших годинникових марок у світі. Випускає класичні чоловічі і жіночі годинники з дорогими циферблатами, декорованими емаллю або дорогоцінним камінням. Входить до Swatch Group

П'єр Жаке Дро прославився на весь світ як творець інтер'єрного годинника і автоматонів, від грецького αὐτόματον – тобто “діючий з чужої волі”. Це "неелектричні саморухливі машини, що імітують рухи і звуки людини або тварини".



Історія компанії Piaget
Добавлено leon.kartagin, Вторник, Январь 18, 2022 - 09:28

Компанії Piaget – це ювелірно-годинний Будинок із 146-річною історією. За десятиліття розвитку бренд створив відомий стиль у годинниковому мистецтві, поєднавши його з ювелірною майстерністю. Сьогодні дизайнери компанії Piaget втілюють історичну спадщину сім'ї Пьяже та сучасні інновації в ювелірно-годинних шедеврах, які захоплюють оригінальністю та зачаровують вражаючою красою.



Годинник REVELATION: Історія одного відкриття
Добавлено leon.kartagin, Четверг, Декабрь 16, 2021 - 20:39

Трапляється, що на людину в гонитві за відкриттям раптово, як удар блискавки, сходить осяяння. Але іноді свого відкриття доводиться чекати роками... Саме так сталося з маркою годинника Revelation (англ. revelation — відкриття, осяяння), заснованою Анук Данте і Олів'є Ле. Ця пара познайомилася в 1991 році, вивчаючи дизайн у Центрі мистецтв у швейцарському містечку Ла-Тур-де-Пей, ​​що розташувалося на берегах Женевського озера неподалік Мотре. Спочатку вони вирішили реалізовуватися в різних областях. Анук Данте, що бредила годинниковою справою, працювала в Jaeger-LeCoultre над годинником Atmos, потім у Omega над колекціями Constellation і DeVille, після чого надовго затрималася в Audemars Piguet. Там вона, будучи продакт-менеджером, разом із Джуліо Папі брала активну участь у розробці Royal Oak Concept. Щодо Ле, він встиг попрацювати в Jorg Hysek, перед тим як заснувати власну компанію, що спеціалізується на створенні рішень для пов'язаних з годинами дизайнерських об'єктів, таких як вітрини, бутіки, аксесуари.



Кращі чоловічі швейцарські годинники: Топ-5 2021 року
Добавлено leon.kartagin, Среда, Сентябрь 8, 2021 - 18:12

Кращі чоловічі швейцарські годинники: Топ 2021 року

Протягом чотирьох століть годинникова промисловість Швейцарії утримує лідируючі позиції на світовому ринку. Це справжня гордість місцевого населення. Такої кількості любителів годинникової справи більше немає ніде. Сьогодні понад половини всіх розкішних годинників виробляються в цій країні. Швейцарські годинники хорошої якості - це справжнє мистецтво, що поєднує кропітка ручна праця і передові технології.



Що включає в себе сервісне обслуговування?
Добавлено leon.kartagin, Понедельник, Август 16, 2021 - 18:45

В рамках базового сервісного обслуговування ми проводимо серію процедур:
Розбираємо годинниковий механізм, моєму його в спеціальній годинниковій мийці, після збираємо і змащуємо всі деталі. Коспус та браслет підлягає ультразвуковій чистці.
Перевіряємо працездатність всіх складових, включаючи ускладнення. При необхідності міняємо дефектні деталі на нові.



Чому в годиннику використовують римську цифру «IIII» замість «IV»
Добавлено leon.kartagin, Четверг, Июль 8, 2021 - 12:29

В даний час римська система числення втратила колишнє значення. Більшість західних країн покладаються на арабські цифри, азіатські країни мають власну цифрову систему, а в арабській культурі застосовується типографіка, відмінна від класичних арабських цифр.

Однак в годинниковій справі римські цифри є одним з класичних елементів дизайну і продовжують широко використовуватися. Їх можна зустріти на циферблатах годинників різних епох, починаючи від кишенькового антикваріату і закінчуючи сучасними моделями Glashütte Original, Lange, Ulysse Nardin, Blancpain, Cartier, De Bethune або навіть Rolex. Іноді власники годинників з римськими цифрами помічають щось дивне і незвичайне: в той час як в римській системі числення цифра «4» пишеться як «IV», в більшості годинників використовується написання «IIII». Але трапляються й винятки, наприклад, лондонський Біг-Бен. Чому так відбувається? До сих пір ніхто не знає точної відповіді. У цій статті ми розглянемо найбільш ймовірні пояснення такої дивної нумерації.



РЕПАССАЖ ГОДИННИКА: подовжує життя хронометра
Добавлено leon.kartagin, Четверг, Июнь 10, 2021 - 07:48

Серед майстрів відповідного профілю в ходу такий термін, як «репассаж годинника». Необізнана людина може навіть злякатися: що таке збираються робити з його улюбленим хронометром? Адже він приніс годинник буквально «на подивитися».

Побоюватися не варто. Репассаж і означає перевірку, тільки дуже ретельну, з перебиранням всього механізму. Причому це не стільки ремонт годинника (хоча в деяких випадках і він теж), скільки техобслуговування з метою профілактики від передчасного зносу.



Як доглядати за механічними наручними годинниками
Добавлено leon.kartagin, Понедельник, Май 24, 2021 - 06:49

Не полінуйтеся і ПРОЧИТАЙТЕ ІНСТРУКЦІЮ по експлуатації годинника, особливо якщо мова йде про годинник зі складними функціями, наприклад Pierre Kunz. Це дійсно корисна інформація.

НАВІТЬ ЯКЩО ГОДИННИК ПРАЦЮЄ ДОБРЕ, кожні три роки вони повинні проходити репассаж, тобто профілактичний ремонт. Це дозволить попередити природний знос деталей і не доводити до погіршення якості мастила.



З чого складаються наручні годинники?
Добавлено leon.kartagin, Понедельник, Апрель 12, 2021 - 08:45

Наручний годинник - складна система. Якщо це механічні моделі, то їх конструкція формувалася
і відточувалася століттями. Кварцові різновиди з'явилися всього півстоліття тому. Кожен
виробник прагне створити унікальний годинник - по дизайну, функцій і точності. Але кожна
така окрема розробка - і за $ 10, і за $ 10 000 - має схожу будову.



Syndicate content
реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Апрель 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
25 26 27 28
29 30          

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту