Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь
Кращі чоловічі швейцарські годинники: Топ-5 2021 року
Добавлено leon.kartagin, Среда, Сентябрь 8, 2021 - 18:12

Кращі чоловічі швейцарські годинники: Топ 2021 року

Протягом чотирьох століть годинникова промисловість Швейцарії утримує лідируючі позиції на світовому ринку. Це справжня гордість місцевого населення. Такої кількості любителів годинникової справи більше немає ніде. Сьогодні понад половини всіх розкішних годинників виробляються в цій країні. Швейцарські годинники хорошої якості - це справжнє мистецтво, що поєднує кропітка ручна праця і передові технології.

Який швейцарський годинник краще? Жодна людина в світі не в змозі відповісти на це риторичне питання. Виробники престижних марок досягли такого рівня майстерності, що виділити якусь одну модель просто неможливо. Так що там одну, об'єктивно навіть 10-ку кращих брендів скласти проблематично. Технічні характеристики відомих швейцарських механізмів практично ідеальні, тому при виборі годинника чоловіки більше покладаються на популярність компанії і особистий смак.

Виділимо рейтинг ТОП-5 найнадійніших і затребуваних марок чоловічих швейцарських годинників, актуальних для 2021 року.

Примітка. За великим рахунком, конкретна позиція бренду в рейтингу особливого значення не має. Кожна марка заслуговує найвищих оцінок.

ROLEX
Незважаючи на те, що компанія Rolex не стоїть біля витоків виникнення швейцарської годинниковоої справи (дата заснування - 1905 рік), більш відомого бренду годинників на планеті не існує. Практично жоден рейтинг не обходиться без цієї розкішної марки. Rolex - це справжнє уособлення успіху.

Компанія однією з перших стала випускати повністю водонепроникний годинник і механізми з автоматичним заведенням. Сьогодні марка Rolex налічує 14 колекцій годинників, в яких можна виділити сучасні моделі в складі Cellini і Oyster. На кожен виріб надається міжнародна гарантія на 5 років.

PATEK PHILIPPE
Одна з найпопулярніших і дорогих марок швейцарських годинників. Історія виникнення бренду датується 1839 роком. У виробах Patek Philippe неймовірно складний механізм, що відрізняється унікальною точністю і досконалістю кожної деталі.

Багато міжнародних експертів сходяться на думці, що марка Patek Philippe - це кращі швейцарський годинник в світі. У 2017 році бренд відзначав ювілей спортивної колекції Aquanaut - чоловічий наручний годинник з білого золота (18 карат) з водонепроникністю до 120 метрів.

JAEGER-LECOULTRE
Моделі Jaeger-LeCoultre вважаються найбільш інноваційними швейцарським годинником на світовому ринку. Дата створення компанії - 1833 рік. Дуже привабливі чоловічі годинники з гарним дизайном і сучасною технологією виробництва.

Покупцям пропонується на вибір 9 ексклюзивних колекцій, кожна з яких має неймовірно розкішні краєвиди годинників найвищої якості. Радимо звернути увагу на моделі - Grande Reverso, Master Ultra Thin і Master Compressor.

BREGUET
Компанія Breguet була заснована швейцарським годинникарем Абрахамом-Луї Бреге в далекому 1775 році в Парижі. Незважаючи на те що вироби спочатку випускалися на французькій території, бренд Breguet - це реальне втілення великого часового ремесла Швейцарії.

Великими шанувальником марки були знамениті історичні діячі - французький король Людовик XVIII і російський імператор Олександр I. Сьогодні моделі Marine і Classique займають лідируючі позиції в продажах люксових годинників.

BLANCPAIN
Компанія Blancpain - це одна з найстаріших марок швейцарських годинників в світі, яка б зберегти давні традиції ручного виготовлення і впровадити сучасні методи серійного виробництва годинникових виробів. Дата заснування бренду - 1735 рік.

Величезна різноманітність дизайну дозволяє вибрати годинник Blancpain, які максимально підійдуть власнику по стилю і смаковим уподобанням. Популярні моделі - Le Brassus і Villeret. Всього в розпорядженні чоловіків 5 колекцій.

Незалежно якого годинника Ви власник не потрІбно забувати про періодичне сервісне обслуговування, особливо це стосується елітних годонників, щоб недопустити його виходу з ладу та дорогого ремонту часов.



Ответить
  • Разрешенные теги HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <hr>
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will be automatically converted to links
Больше информации об опциях форматирования Captcha Image: you will need to recognize the text in it.
Пожалуйста введите буквы/цифры которые Вы видите на картинке (сорри за неудобства - защита от спам-роботов).

реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Апрель 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту