Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь

Ресторанний консалтинг і тренінги

Ресторанний консалтинг і тренінги
Добавлено НовиковаТаисия, Пятница, Декабрь 27, 2019 - 15:59

Бізнесмени часто не знають, як удосконалити свій бізнес. Якщо ви маєте корпоративну справу, маєте бажання її удосконалити, вам слід звернутися до бізнес-спільноти, яка зможе допомогти вам у цьому. Якщо ви маєте свою мережу крутих закладів, вам зможе допомогти у їх покращені відомий бізнесмен-ресторатор Роман Хорзов.
На khorzov.com ви зможете прочитати про його діловий досвід та основні застосування його методики у дії. Багато підприємців з різних країн світу вже використовують методи, які він запропонував. Зараз ресторанний консалтинг в Україні https://khorzov.com/ua/ стає дуже крутим, адже саме завдяки цій ресторанній справі ви зможете гарно заробляти. В наш час майже у кожного підприємця, який має власний ресторан є бажання, щоб його заклад став відомим, або перевтілився у мережу.
Якщо у вашого ресторану є багато точок і досить великий штат, вам потрібно час від часу проводити тренінги. Досвід управління і економічний досвід бізнес-тренера дасть змогу вашому ресторану вийти досить швидко на новий рівень. Вам будуть надані теоретичні і практичні ідеї, за допомогою яких ви зможете просувати ваш заклад. Цілі, задачі і ідеї, які загалом можуть бути використані у роботі, зможуть покращити роботу соціальної сфери і маркетингову стратегію. Якщо вам потрібно надати послуги з бізнес-адміністрування, ви також можете звертатися. Багато хто розуміє, що саме фінансовий аудит є дуже важливим, але не всі розуміють цільові його функції.
Якщо ви тільки маєте ідею запатентувати ім’я і у майбутньому відкрити новий заклад, вам слід мати меню кухні і напоїв, яке зможе зацікавити кожну людину. Система управління, правильне розташування, гарний інтерфейс – це все те, чим також займаються «під ключ». Якщо ви бачите, що ваш персонал наполегливо працює, але клієнтів не збільшується, вам треба бути запропонований експрес-курс навчання кадрів. Зараз велика кількість закладів по всій Україні звертаються також і за порадами, які пов’язані із розробкою концепцій ресторанів.
Ви можете зателефонувати до спеціаліста за телефоном +380674427121, і домовитись про зустріч. Як правило, багато відгуків про спеціаліста є у групах Facebook. Ви також можете не сумніватися в тому, що перший тренінг буде надзвичайно інтенсивний і вже саме на першому тренінгу ви зможете відкрити багато нового для себе. Фахівець має досвід ведення бізнесу не тільки в Україні, а і за її межами. Ви можете зателефонувати до спеціаліста, якщо вам потрібно провести тренінг на іноземній мові, або просувати свою справу за кордоном.



Отправить комментарий
  • Разрешенные теги HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <hr>
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will be automatically converted to links
Больше информации об опциях форматирования Captcha Image: you will need to recognize the text in it.
Пожалуйста введите буквы/цифры которые Вы видите на картинке (сорри за неудобства - защита от спам-роботов).

реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Апрель 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту