Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь

Як доглядати за механічними наручними годинниками

Як доглядати за механічними наручними годинниками
Добавлено leon.kartagin, Понедельник, Май 24, 2021 - 06:49

Не полінуйтеся і ПРОЧИТАЙТЕ ІНСТРУКЦІЮ по експлуатації годинника, особливо якщо мова йде про годинник зі складними функціями, наприклад Pierre Kunz. Це дійсно корисна інформація.

НАВІТЬ ЯКЩО ГОДИННИК ПРАЦЮЄ ДОБРЕ, кожні три роки вони повинні проходити репассаж, тобто профілактичний ремонт. Це дозволить попередити природний знос деталей і не доводити до погіршення якості мастила.

НЕ СЛІД перегрівається АБО переохолоджуватися ГОДИННИК. Наприклад, залишати на сонці. Це призведе до передчасного висихання мастила. Також не варто носити годинник в лазні чи сауні. Різка зміна температури і надмірна вологість і сухість можуть негативно позначитися на їх водонепроникності.

Одна з основних помилок з годинником, на яких написано, що вони водонепроникні - купання в них. У годиннику, в яких водонепроникність менше 100 метрів, плавати не рекомендується. У кращому випадку в них можна потрапити під дощ або вимити руки. У будь-якому випадку після того, як годинник побував у воді, їх необхідно ретельно витерти м'якою тканиною або замшевого серветкою. Якщо годинник побував в морській воді, потрібно промити їх проточною водою або протерти вологою тканиною, а після ретельно витерти. Ні в якому разі не сушіть годинник на батареї або за допомогою фена. Якщо під склом утворився конденсат, необхідно якомога швидше звернутися в сервіс.

ГОДИННИК МОЖНА І ТРЕБА ЧИСТИТИ САМОСТІЙНО. Це запобіжить вїданню бруду і поту в корпус, ремінець і застібку годинника. Для цього можна використовувати м'яку або замшеве тканину, а для важкодоступних куточків - зубочистку. Дерево не заподіє шкоди металу.

КРАЩЕ заводити годинник РАЗ НА ДОБУ, приблизно в один і той же час. Тоді ви будете точно впевнені в їх запас ходу (якщо такої функції у вас немає). Якщо годинник з автоподзаводом, то при постійному носінні, як правило, годинник заводити не треба. При установці часу, якщо годинник має функцію «календар», не можна встановлювати дату в період між 22 і 2 годинами. Цей проміжок часу відведено в усіх часах для автоматичної зміни календаря, і зовнішній вплив може привести до поломки механізму.

НЕ використовуйте ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ механічних годинників Віндер, тобто шкатулки для автоподзавода. Нічого, крім передчасного зносу, такий пристрій не дає. Виняток можуть становити лише годинник з вічними календарями і іншими времязавісімимі ускладненнями. Якщо ви не носите годинник, то найкраще для них - заводити їх до повного заводу раз на місяць.

ЩОБ ЗАПОБІГТИ ПОЛОМОК ГОДИННИКУ. Колоти дрова і займатися спортом краще в електронному годиннику, спеціально призначених для активного проведення часу.

НЕОБХІДНО СЛІДКУВАТИ, КУДИ ВИ кладе ГОДИННИК. Багато побутових приладів мають досить сильне електромагнітне випромінювання, якого може вистачити для того, щоб намагнітити годинник. Як результат - може постраждати точність ходу, аж до повної зупинки годинника.

ЯКЩО ВСЕ-ТАКИ годинник зламався, не варто їх нести в будь-яку найближчу майстерню. Необхідно знайти сервіс, який спеціалізується на класі годинника, в який входить ваша марка. Чим вона вища, тим більш професійне обладнання потрібно для ремонту годинника. І тим більше знань і досвідом повинен володіти майстер.



Отправить комментарий
  • Разрешенные теги HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <hr>
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will be automatically converted to links
Больше информации об опциях форматирования Captcha Image: you will need to recognize the text in it.
Пожалуйста введите буквы/цифры которые Вы видите на картинке (сорри за неудобства - защита от спам-роботов).

реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Апрель 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту