Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь
Автосалон SUZUKI
Добавлено acontinent, Суббота, Ноябрь 18, 2023 - 08:18

Suzuki Технік-Центр в Харкові - це офіційний та авторизований центр обслуговування, який займається реалізацією і обслуговуванням машин марки Suzuki. Автоцентр розташований в зручному місці в Харкові на вулиці Героїв Праці, 2в і є офіційним представником компанії Сузукі в місті.
Офіційний дилер має відповідне обладнання та технології, щоб забезпечити високу якість обслуговування. Він працює згідно з усіма стандартами та рекомендаціями корпорації SUZUKI, що гарантує використання якісних запчастин та кваліфіковану роботу фахівців. Працівники технік-центру справжні професіонали своєї справи і мають дуже великий досвід у роботі з автомобільною технікою Suzuki.
Suzuki Технік-Центр пропонуються різні моделі автомобілів Сузукі Харків - від компактних машин до кросоверів Suzuki Vitara і позашляховиків. У клієнтів є можливість обрати автомобіль, який найкраще відповідає їх потребам і бюджету.
Окрім продажу нових автомобілів, Технік-Центр Suzuki надає також послуги з обслуговування, ремонту та планового ТО автомобілів Suzuki. У цьому сервісному центрі працюють професійні механіки, які з радістю допоможуть вам. Клієнти сервісу Suzuki в Харкові можуть розраховувати на широкий спектр послуг, таких як регулярне ТО, діагностика, ремонт двигунів, ходової частини, електрообладнання, кузовні роботи та обслуговування кондиціонера.
Також, дилер Suzuki в Харкові пропонує послуги по продажу оригінальних автозапчастин і аксесуарів для автомобілів Сузукі. Це дає можливість клієнтам отримати оригінальні запчастини, які гарантують надійність і довговічність автомобіля.
Офіційний дилер та сервіс Suzuki "Технік-Центр" на Героїв Праці, 2в, відомий своїм професіоналізмом та якістю обслуговування. Тут ви знайдете великий вибір автомобілів Сузукі, а також отримаєте кваліфіковану допомогу у ремонті і обслуговуванні вашого автомобіля.



Ответить
  • Разрешенные теги HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <hr>
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will be automatically converted to links
Больше информации об опциях форматирования Captcha Image: you will need to recognize the text in it.
Пожалуйста введите буквы/цифры которые Вы видите на картинке (сорри за неудобства - защита от спам-роботов).

реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Май 2024  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту