Портал вокалистов Украины, России, Белорусии и СНГмикрофон
Ищу вокалиста | Я - вокалист! | Обратная связь

архивы

Зроби вибір солодкої води правильно
Добавлено Nikolas, Суббота, Февраль 24, 2024 - 23:21

Комбуча https://maudau.com.ua/category/solodka-voda/typ_292=kombucha-2 це ферментований, слабоалкогольний, солодкий чай, який в останні роки набув величезної популярності завдяки своїм потенційним корисним властивостям для здоров'я. Його історія сягає тисячоліть назад, але лише нещодавно він став відомим на Заході.

Історія



Смачні чіпси
Добавлено Nikolas, Суббота, Февраль 24, 2024 - 23:24

Чіпси Lay's https://maudau.com.ua/category/chipsy/product_brand=lay-s є одним із найвідоміших і найпопулярніших брендів картопляних чіпсів у світі. Вони виробляються компанією Frito-Lay, яка є дочірньою компанією PepsiCo. Історія чіпсів Lay's починається у 1932 році, коли Герман Лей (Herman Lay) почав продавати смажену картоплю зі свого автомобіля в південному регіоні Сполучених Штатів. З того часу Lay's виросли до міжнародного бренду, що продається в більш ніж 100 країнах по всьому світі.



Вибір смачного пива в Україні
Добавлено Nikolas, Суббота, Февраль 24, 2024 - 23:26

Пиво https://maudau.com.ua/category/pyvo один із найдавніших та найпопулярніших алкогольних напоїв у світі, історія якого нараховує тисячі років. Виготовляється пиво звичайно з води, хмелю, солоду (зазвичай ячмінного) і пивних дріжджів, які відповідають за процес бродіння. За своєю суттю, пиво є культурним феноменом, який поєднує в собі багатовікові традиції виробництва, різноманітність смаків і стилів, а також величезну спільноту шанувальників і критиків.



Перевірене віскі
Добавлено Nikolas, Суббота, Февраль 24, 2024 - 23:30

Jameson є одним з найвідоміших і найпопулярніших марок ірландського віскі у світі. Заснований Джоном Джеймсоном у 1780 році в Дубліні, Jameson відомий своїм м'яким, добре збалансованим смаком, що робить його ідеальним вибором як для новачків у світі віскі, так і для досвідчених поціновувачів.

Історія



реклама от Google


Login/Register

Друзья! Поддержите проект - поставьте кнопочку или линку. И будет Вам счастье !

Просмотр архивов
« Февраль 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     
25
     

Главная.Матчасть.Реестр вокалистов.Новый софт.Доска объявлений.Цели проекта Новости RSS, как подписаться

Copyright © 2006 Kupa Skunsoff онлайн анализ, тестирование и проверка работоспособности и скорости доступа к сайту